Imprimeix
Vist: 419

MERCAT DE LLIBRES SOLIDARI 2018 

 

 

 

Hola a tots i totes!!

 

Vos recordem que, com en anys anteriors, anem a fer un Mercat de Llibres Solidari al col·legi, per celebrar el Dia del Llibre, que es celebra el 23 d’abril. A partir del 16 de abril, hi haurà una caixa en l'AMPA on podeu deixar aquells llibres que tingueu a casa que ja no utilitzeu, preferiblement infantils, encara que també admetem altres tipus de llibres, excepte enciclopèdies i llibres de text. 

 

 

 

La setmana del 23 al 27 d'abril, montarem un mercat benèfic en el vestíbul del col·legi, on podreu portar-se tants llibres com vullgueu, a canvi d'un xicotet donatiu. L’AMPA donarà tots els diners recollits a una associació benèfica i solidària. 

 

 

 

Totes aquelles persones que vulguen col·laborar de forma voluntària per a estar al mercat algú dia, poden apuntar-se a l’AMPA o escriure’ns un email ampateodorollorente@hotmail.com dient-nos quina es la seua disponibilitat d’horari i dia. 

 

 

 

Ja sabeu, és el moment de renovar les vostres biblioteques i reciclar els llibres que tenim a la vegada que col·laborem en una bona causa. 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.